Πολιτική Απορρήτου

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί την υπηρεσία Google AdWords

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί την υπηρεσία AdWords Remarketing για να εμφανίσει διαφημίσεις σε δικτυακούς ιστότοπους τρίτων (συμπεριλαμβανομένης της Google) και να διαφημιστεί σε προηγούμενους επισκέπτες του ιστότοπου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διαφημιστούμε σε προηγούμενους επισκέπτες οι οποίοι δεν ολοκλήρωσαν κάποια διαδικασία στην ιστοσελίδα μας, όπως για παράδειγμα αν χρησιμοποίησαν τη φόρμα επικοινωνίας για να κάνουν κάποια ερώτηση, σε επισκέπτες για τους οποίους με βάση το ενδιαφέρον τους για τον ιστότοπό μας πιστεύουμε ότι πιθανώς ενδιαφέρονται για τα νέα και την εξέλιξή του, ή σε επισκέπτες οι οποίοι μας παρέχουν οικονομική υποστήριξη.

Η διαφήμιση μπορεί να εμφανιστεί είτε στην σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google, είτε σε κάποια ιστοσελίδα που συμπεριλαμβάνεται στο Display Network της Google. Τρίτοι κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν cookies για να εμφανίζουν διαφημίσεις, βασιζόμενοι στο ιστορικό επισκέψεων κάποιου στον ιστότοπο www.genomofcapitalism.com.

Φυσικά, όλα τα δεδομένα που θα συλλεχθούν με τον παραπάνω τρόπο θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της Google και δεν θα πωληθούν σε τρίτους, που δεν συνδέονται με τον ιστότοπο www.genomofcapitalism.com.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις σας για το πώς η Google θα σας εμφανίζει διαφημίσεις μέσω της ιστοσελίδας «Ρυθμίσεις διαφημίσεων» της Google, κι αν θελήσετε μπορείτε να απενεργοποιήσετε τελείως τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος αλλάζοντας μόνιμα τις ρυθμίσεις των cookies ή με τη χρήση ενός browser plugin.